Money Mind Academy - Lid worden
Direct aanmelden

Ontdek jouw snelweg naar financiële vrijheid

Hoe kun je geld gebruiken om meer vrijheid te krijgen? En hoe zorg je ervoor dat je niet lamgeslagen wordt door keuzestress, maar je focus houdt op wat JIJ belangrijk vindt? 

Je leert het in de Money Mind Academy!

De Money Mind Academy loodst je stap-voor-stap door elke belangrijke financiële stap in je leven. Van dat eerste huis kopen tot je eerste beleggingsrekening openen, van samenwonen tot uit elkaar gaan. En van een carrière als digital nomad tot de financiële voorbereiding op je eerste kindje.

In de vorm van praktische cursussen, met filmpjes en werkboeken. Zo stippel je jouw snelweg naar een (financieel) vrij leven uit. Je bespaart jezelf kostbare fouten en onnodige stress. 

En kom je er een keer niet uit? Of heb je extra motivatie nodig? Dan staan de andere leden van de community voor je klaar met raad en daad.

Bespaar jezelf kostbare fouten en onnodige stress.

Toen ik op mijn 22e mijn handtekening zette voor mijn eerste huis, leek dat een logische stap. Ik was afgestudeerd, had een baan en ging netjes met mijn geld om. Achteraf gezien wist ik toen eigenlijk niets van geldzaken. Erger nog; ik had helemaal niet door dat ik nog niets wist.  

Daar kwam ik pas jaren later achter. Inmiddels had ik toen een hypotheekschuld van ruim 400.000 euro en was mijn spaargeld volledig opgegaan aan verbouwingen. De crisis sloeg in alle hevigheid toe en mijn twee grootste klanten gingen failliet. Toen daar ook nog een relatiebreuk bij kwam, werd ik voor 100 procent verantwoordelijk voor die dikke hypotheekschuld. En een uitkoopsom voor een huis dat eigenlijk onder water stond.  

In deze periode volgden een aantal grote levensgebeurtenissen zich in rap tempo op: twee verhuizingen in twee jaar, een verbouwing, ander werk en een relatiebreuk.  

Levensgebeurtenissen met een emotionele impact, maar zeker ook een financiële impact.  

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze periode ben doorgekomen. Dat ging niet vanzelf. Ik ben er direct bovenop gaan zitten. Mijn budgetten, het overleg met de hypotheekverstrekker, het onderzoeken van mogelijkheden om over te sluiten, sneller af te lossen. En natuurlijk manieren vinden om meer inkomen te genereren.  

Ondanks die actieve houding heeft deze periode me ontzettend veel stress opgeleverd én heel veel geld gekost. Als ik het over kon doen, zouden er zóveel dingen zijn die ik anders had gedaan!  

En dat is ook mijn belangrijkste drijfveer achter het ontwikkelen van de Money Mind Academy. Ik moest alles zelf uitzoeken en deel mijn kennis en ervaring graag met jou. Zodat jij tijdens de spannende momenten in je leven niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.

In de Money Mind Academy vind je alle kennis die ik in de afgelopen 10 jaar heb opgedaan op één handig platform. Verdeeld over 15+ cursussen en gidsen, waar jij als lid onbeperkt toegang toe hebt. En hier komen regelmatig nieuwe cursussen en gidsen bij. 

Ook kun je - onder meer via live Q&A's (vraag- en antwoordsessies) en webinars - door mij persoonlijk worden geholpen. Dan gaan we samen aan de slag met jouw vraagstukken. 

Voorkom dure fouten en set yourself up for success!


Money Mind Academy: jouw startpunt voor financiële vrijheid

Lid worden van de Money Mind Academy

Money Mind Academy in het kort:

 • Onbeperkt toegang tot tientallen gidsen en cursussen
 • Een exclusieve community met gelijkgestemden
 • MasterMind-groepen om snel naar het next level te komen
 • Kennis en informatie om (tien)duizenden euro's te besparen én te verdienen
 • Alles wat je nodig hebt voor financiële gemoedrust
 • Continued learning: er worden maandelijks nieuwe cursussen en gidsen toegevoegd


Cursussen en gidsen die je helpen bij elke belangrijke gebeurtenis in je leven

Kopen, verkopen, verhuizen

 • Huren vs. kopen
 • Jouw ideale hypotheek
 • Je eerste huis kopen
 • Budgetteren kun je leren: op jezelf


Samenwonen, trouwen, scheiden

 • Waardevol samenwonen
 • Huwelijkse voorwaarden
 • Jullie worden ouders: zo komt het financieel óók goed
 • Scheiden (coming soon)


Grip op geld

 • Beleggen voor beginners
 • Ik wil investeren; wat nu?
 • Master Your Money
 • Zelf aan de slag met je pensioen


En nog veel meer...!

De Money Mind Academy is veel meer waard dan het lidmaatschapsbedrag dat je ervoor betaalt en de prijs gaat straks alleen maar verder omhoog. Meld je nu aan en leer hoe jij je financiën onder controle krijgt én houdt.

Ja, dat wil ik!

Kies het abonnement dat bij jou past:

Starter, beperkte toegang tot de Money Mind Academy
 • Alle gidsen (60+ manieren om geld te verdienen, Huren vs. kopen en Zo stel en behaal je jouw doelen)
 • Minimaal elk kwartaal een nieuwe gids
 • Lifetime access tot het Starter-deel van de community


Let op: het Starter-pakket geeft je géén toegang tot de cursussen. 

Ik ga voor Starter!
 • Tijdens de looptijd van je abonnement onbeperkt toegang tot alle gidsen en cursussen (m.u.v. Business)
 • Toegang tot de volledige community
 • Minimaal elk kwartaal een nieuwe cursus 
 • Minimaal elk kwartaal een nieuwe gids


Het perfecte instap-abonnement: 15+ cursussen en gidsen voor minder dan 1 kop koffie in de week

 • Tijdens de looptijd van je abonnement onbeperkt toegang tot alle gidsen en cursussen (m.u.v. Business)
 • Toegang tot de volledige community
 • Minimaal elk kwartaal een nieuwe cursus 
 • Minimaal elk kwartaal een nieuwe gids
 • Maandelijkse live Q&A's waarin jouw persoonlijke vragen worden behandeld
 • Exclusieve toegang tot de Mastermind-groep

Met een extra persoonlijk tintje


Voor wie is de Money Mind Academy?

De Money Mind Academy is écht iets voor jou als je...

 • ... nu écht aan de slag wilt met een nieuwe mindset 
 • ... behoefte hebt aan praktische handvatten die je helpen om slimmer met je geld om te gaan
 • ... de verandering bést een beetje eng vindt en de support van andere like-minded mensen kunt gebruiken
 • ... grote stappen vooruit wilt zetten 
 • ... jezelf wilt blijven ontwikkelen

De Money Mind Academy is niet voor jou als je...

 • ... wacht tot er vanzelf iets verandert
 • ... niet in jezelf (en je toekomst) wilt investeren
 • ... denkt dat je alles al weet
 • ... zeker weet dat je het allemaal helemaal alleen kunt
Dit is wat voor mij!

Dit vinden anderen van de Money Mind Academy:

''De Money Mind Academy heeft mij ontzettend geholpen bij het kopen van mijn eerste huis. De tips die ik heb gekregen had ik nog nooit aangedacht. Ook de tips en tools om geld op een andere manier inzetten hebben mij enorm geholpen!"

Daisy Mulders

"Allergisch voor geld ben ik zeker niet, maar ‘cijfertjes’ vind ik als creatieve ondernemer nogal lastig. De Money Mind Academy heeft mij alle tools en inzichten gegeven die nodig waren om zowel privé als zakelijk financieel tot de next level te komen! De gidsen en cursussen zijn wat mij betreft goud waard en de masterminds zijn mijn steuntje in de rug om dat wat ik geleerd heb in de cursussen ook te blijven toepassen!"

Jennifer Colajezzi  

Jennifer Colajezzi ervaring met Money Mind Academy

"De Money Mind Academy heeft mij veel nieuw inzichten gegeven en het was een echte eye-opener. Ik heb veel gehad aan de tips en ook de cursussen hebben voor nieuwe inzichten gezorgd. Ik gebruik veel tips al dagelijks in de praktijk en ben hierdoor financieel bewuster geworden. 

Dank daarvoor! Ik kijk uit naar nieuwe tips en tricks!"

Nynke Wiersma

Nynke Wiersma - testimonial
Money Mind Academy - logo kleiner

Kies het abonnement dat bij jou past:

Starter 

Eenmalig 9,97

Standard

8,47 per maand

Minimale deelname aan de community is 12 maanden

Premium

29,- per maand

Minimale deelname aan de community is 12 maanden

Business

Binnenkort beschikbaar

 • Alle gidsen
 • Lifetime access tot het Starter-deel van de community


Let op: het STARTER-pakket geeft je géén toegang tot de cursussen.

 • Toegang tot de volledige community 
 • Alle gidsen en cursussen (m.u.v. Business)
 • Minimaal elk kwartaal een nieuwe cursus + gids


Het perfecte instapabonnement: 15+ cursussen en gidsen voor minder dan 1 kop koffie per week

 • Toegang tot de volledige community
 • Alle gidsen en cursussen (m.u.v. Business) 
 • Minimaal elk kwartaal een nieuwe cursus + gids
 • Maandelijkse live Q&A's 
 • Exclusieve toegang tot de MasterMind-groep


Extra persoonlijke aandacht

 • Speciaal voor ondernemers (in de dop): alles uit Standard 
 • Live Q&A's 
 • Speciale trainingen voor (aanstaande) ondernemers
 • Exclusieve toegang tot de MasterMind-groep met ondernemers op jouw niveau

Neem hier een kijkje in de Money Mind Academy